Workshops

Wat kun je verwachten?​

 • Een creatieve Belevenis
 • Je ontdekt de kunst van het viltambacht
 • Creëer je eigen unieke vilten accessoire
 • Werk in een gezellig groep
 • Leer van een ervaren viltkunstenaar
 • Geniet van een inspirerend en gezellig uitje
 • Je gaat naar huis met je zelfgemaakte vilten accessoire
 • Je ontvangt persoonlijke begeleiding tijdens het hele proces
 • Geen ervaring nodig, iedereen is welkom!
 • Laat je creativiteit stromen

Wat is inbegrepen?

 • Alle materialen zoals wol, zijde en vezels
 • Koffie, thee en iets lekkers

 

Ontdek, Leer en Creëer

Ik nodig je uit om de boeiende wereld van viltkunst te ontdekken door mijn diverse workshops te verkennen. Samen zullen we de kunst van het natvilten onder de knie krijgen, waarbij we met wol, water, zeep en onze eigen spierkracht prachtige creaties zullen maken.

Van boekomslagen tot clutches, sjaals en meer, mijn workshops bieden een creatieve en ontspannende ervaring.

Geen geschikte datum of workshop gevonden? Of wil je een bepaalde techniek leren? Aarzel niet om contact met mij op te nemen, samen komen we vast en zeker uit.

Workshop sjaal vilten

** Ontwerp Jouw Eigen Unieke Vilten Sjaal**

Klaar om jouw creatieve zijde te ontdekken?
Stap in de betoverende wereld van Nunovilten tijdens deze inspirerende sjaal vilt workshop. Hier krijg je de kans om een sjaal te creëren die niet alleen uniek is, maar ook soepel en elegant valt. Samen gaan we aan de slag met een prachtige mix van merinoswol, zijden chiffon en zijde/viscose-vezels om een sjaal te maken waar je met trots mee kunt pronken.

Onder mijn begeleiding zul je leren hoe je wol in jouw sjaal tot leven kunt brengen met behulp van water, zeep en een beetje spierkracht. Je leert hoe je wolplukken en zijden vezels heel dun kan leggen om zo een sjaal te vilten die licht en moeiteloos valt.

Of je nu al ervaring hebt met vilten of niet, deze vilt workshop biedt een dag vol inspiratie en gezelligheid, waarin je nieuwe vaardigheden leert en je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan. Stap met trots naar buiten, wetende dat je zelf een prachtige sjaal hebt gecreëerd die je bij elke gelegenheid zult dragen.

 

Wat je mee moet nemen: 

– 2 oude handdoeken

– Eventueel een plastic schort (je kunt nat worden)

– Een plastic tas/zak voor de natte handdoeken en sjaal

En natuurlijk, een goed humeur! 

Duur workshop: Circa 4 uur

Investering: € 85,- per persoon

-Aantal deelnemers: Minimaal 2 personen, Maximaal 6 personen

Deze sjaalviltworkshop voorziet je van alle benodigde materialen, en je hebt de vrijheid om te kiezen uit een scala aan kleurrijke pakketten om jouw sjaal een persoonlijk tintje te geven.

Bij aanvang staan koffie, thee en iets lekkers voor je klaar.

Op de pagina “Agenda Workshops” vind je alle informatie over hoe je kunt deelnemen en zie je alle ingeplande workshopdagen. Wil je een workshop boeken? Klik dan op de gewenste dag en na registratie kun je je workshop in de agenda reserveren

Workshop clutch vilten

Klaar Voor Een Creatieve Ochtend/Middag?

Of je nu een beginnende viltster bent of al enige ervaring hebt, ik begeleid je door elke stap van het proces. Nodig je vrienden uit voor een gezellige en inspirerende ochtend/middag vol creativiteit!

Laat je verrassen door een uniek accessoire, met liefde gemaakt, en maak een duidelijk statement met jouw eigen met de hand vervaardigde clutch. Samen brengen we iets prachtigs tot leven!

Bij aanvang staat koffie, thee en iets lekkers  voor je klaar.

 

**Creëer Jouw Exclusieve Vilten Clutch!**

Stel je voor: een elegant en compact tasje, een must-have voor feestjes en bijzondere gelegenheden. In mijn workshop krijg je de unieke kans om je eigen persoonlijke clutch te ontwerpen en te creëren. Dit stijlvolle accessoire biedt moeiteloos ruimte aan je mobiel, make-up en kleine portemonnee. Zeg vaarwel tegen zware schoudertassen en omarm de vrijheid van een modieuze clutch die jouw persoonlijkheid en creativiteit weerspiegelt.

Tijdens deze levendige Clutch Vilten workshop ontdek je de kunst van het vilten. Samen met mij ontwerp en creëer je jouw persoonlijke clutch. We combineren losse wolplukken met zijde en/of viscose vezels om een prachtige, vilten tas te maken in de kleuren die jij kiest. Of je nu verlangt naar subtiele elegantie of sprankelende levendigheid, de mogelijkheden zijn onbegrensd en je hebt alle artistieke vrijheid om jouw stijl te laten schitteren.

Ik zorg voor alle materialen en bied diverse pakketten aan om jouw creatie een persoonlijke touch te geven. Voor een extra vergoeding kun je ter plekke een schouderketting toevoegen, waardoor je jouw clutch kunt transformeren tot een schoudertasje en je handen vrijhoudt terwijl je de dansvloer verovert.

Wat Je Nodig Hebt:

 • 2 oude handdoeken
 • Eventueel een plastic schort (je kunt nat worden)
 • Een plastic tas/zak voor de natte handdoeken en je clutch
 • En het allerbelangrijkste: een goed humeur!
Praktische Informatie:  
 • Duur van de workshop: Ongeveer 4 uur
 • Investering: € 85,- per persoon
 • Aantal deelnemers: Minimaal 2 personen, Maximaal 8 personen
Wil je deelnemen? Bezoek de pagina “Agenda Workshops” voor meer informatie en om je plek te reserveren.

Workshop boekomslag vilten

Laat jouw creativiteit de vrije loop en geef jouw boek een uniek en persoonlijk tintje!

Duur workshop: Ongeveer 3 uur

Kosten: € 48,- per persoon

Minimaal 4 personen, maximaal 8 personen

Koffie thee en iets lekkers staat voor je klaar.

**Ontwerp Jouw Zachte Vilten Boekomslag!**

Stap in mijn creatieve wereld van vilten, waar we samen een prachtige omslag voor jouw A5-formaat boek gaan creëren. Laat je verrassen door de magie van vilt, terwijl losse wolvezels transformeren in een uniek kunstwerk, dankzij het samenspel van water en zeep.

Of je nu houdt van ingetogen eenvoud of juist sprankelende kleuren, de mogelijkheden zijn grenzeloos en volledig aan jou. Zelfs zonder viltervaring ben je van harte welkom! Ik zal ik je stap voor stap begeleiden, zodat je met trots een prachtige, zachte boekcover maakt die je steeds opnieuw kunt gebruiken. Wanneer je boek vol geschreven of getekend is, verwissel je simpelweg het vilten omslag en geef je het een nieuwe leven.

Alle benodigde materialen liggen voor je klaar, inclusief diverse kleurrijke pakketten om uit te kiezen! Ook ontvang je een dummyboek waarin je aantekeningen kunt maken voor toekomstige vilt projecten. Na ongeveer 3 uur gevuld met creativiteit en plezier ga je naar huis met een zachte, herbruikbare boekcover die klaar is om je te vergezellen tijdens al je schrijfavonturen.

Wat je moet meenemen: 

-2 oude handdoeken, 

-evt een plastiek schort – kans is groot dat je nat word, 

-een plastiek tas/zak om de natte handdoeken en boekcover mee te nemen.

O ja! En niet te vergeten: Neem je goede humeur ook mee! :))

Ontdek alle details en beschikbare datums op de “Agenda Workshops” pagina. Wil je een workshop boeken? Kies simpelweg de gewenste dag, voltooi de registratie en reserveer jouw plaats in de workshopagenda.